Diversitati

Reorganizare sau plictiseala?

by admin on Jul.14, 2009, under Diversitati

De ceva timp pe unele comunitati pe care mai stau, dotSIS si Ro-Trans se lucreaza intens (adica mai deloc in ceea ce priveste Ro-Trans-ul). Daca in privinta dotsis-ului sunt sanse sa se redeschida, in cazul Ro-Trans ma indoiesc ca va reveni in viitorul apropiat. O alta comunitate prin care “tumbleweezii” (nu stiu cum dracu se numesc astia in romana) is fac veacul e forumul yoyo @ O-O.ro, unde dupa cateva comenzi facute de useri toti au plecat si au uitat complet de forum, inca o comunitate pe care se va depune praful.
O comunitate pe care imi faceam veacul inainte de August 2009 (NM-A*) unde am vazut ca e un haos total si useri aparuti de nicaieri sunt moderatori sau administratori (bine, acum sunt mai putini fata de lunile trecute cand am intrat si erau 10x admino-moderatori).
Anyway, concluzia e una singura : mergeti dracu si munciti ca va plictisiti…

*nu este pus in scop de reclama

137 Comments more...

S-a mai dus încă una

by admin on Jun.30, 2009, under Diversitati

În sfârşit s-a terminat, a II-a sesiune din anul III (bine mai e practica, dar să sperăm că nu se va întâmpla ca anul trecut când nu s-au înţeles cucoanele de la secretariat cu cei din catedra). Tot ce pot spune este că s-a mai dus un an, am îmbatrânit, mă apropii cu paşi repezi de licenţă, n-am nicio restanţă şi multe altele. Anul următor este unul terminal aşa că trebuie tratat cu seriozitate. Proiectul de diplomă trebuie să-l încep din vara asta şi să îl am oarecum terminat până la 1 Octombrie.

174 Comments more...

Ce poti sa ii cumperi copilului tau

by admin on Jun.18, 2009, under Diversitati

O minunata trusa de ce o fi ea ca romanul tot roman e si fura orice gaseste in cale. Astazi mergeam cu un coleg printr-un hypermarket din Bucuresti sa cautam diferite chestii si am ajuns si in raionul cu jucarii. Pe langa chestiile misto am gasit si aceasta trusa minunata “cum s-o numi ea” si am fost curios sa vad ce contine (parea o trusa mecanica junior). Cand am deschis trusa catre colegul meu (el a putut vedea primul ce contine) l-am vazut ca rade si imediat m-am uitat. Nu era de mirare ca rade, o trusa de 80 de lei era goala si avea in ea o hartie, restul probabil a fost furat de clientii fideli. Am mai incercat o cutie la fel. Nu mai avea rostul sa ne uitam si la celelalte.

Concluzie : same country, same people, same shit…

Photobucket
Photobucket
Photobucket

123 Comments more...

Snitsky returns! (Cancelled)

by admin on Jun.02, 2009, under Diversitati

Photobucket

Not that stupid wrestler, just my little imaginary walking & talking soup can.
Maybe I’ll have some time this weekend to draw Chapter 1 from Snitsky Returns! (Chapter 4 – Snitsky & friends).
If you have a good story don’t hesitate to send me and maybe I’ll include it in my comic.
See you soon. God be with you!

Spoliers : Andone from H.D(ef) is the main antagonist form Chapter 1.(Not anymore. He’s fat and stupid that’s the reason why he was kicked out from the serie).

127 Comments more...

Romania – Serbia 2-3

by admin on Mar.28, 2009, under Diversitati

Meciul din grupa G pentru calificarile la CM 2010 din Africa de Sud a fost castigat categoric de sarbi la Constanta.
La pauza scorul era 2-0 pentru sarbi prin golul lui Jovanovici (’18) si Dorel Stoica (autogol ‘44).
Marica a reusit sa reduca din diferenta imediat dupa pauza in minutul 51 insa 8 minute mai tarziu defensiva noastra este ridiculizata de Ivanovici care inscrie pentru 1-3 si orice speranta de a mai castiga se naruie.
Dorel Stoica isi spala pacatele marcand in minutul 74 iar pana la final scorul ramane acelasi 2-3 Romania – Serbia iar sansele de calificare la Mondialele din 2010 se naruie total dupa alte esecuri acasa 0-3 cu Lituania si 2-2 cu Franta, Romania ramanand cu o singura victorie pana acum in aceasta grupa impotriva Insulelor Feroe si aceea destul de chinuita (1-0).
Urmeaza alt meci important pe 1 Aprilie, cel cu Austria pe care speram sa-l castigam pentru a mai spera cu ajutorul insucceselor adversarelor noastre sa mai speram macar la un loc la barajul de calificare, ceea ce in situatia de fata e foarte greu.

150 Comments more...

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.