Games

Atenţie se-nchid uşile!

by admin on Jul.20, 2009, under Games

Astăzi, mai exact acum o jumătate de oră m-am reapucat să joc TRS 2006 (pentru necunoscători TRS înseamnă Trainz Railroad Simulator) cu gândul la pasiunea mea pe şine, metroul. M-am gandit cu ce să încep şi am zis să fie Magistrala M4 deoarece momentan este cea mai scurtă (şi probabil aşa va rămâne, având în vedere că M3 s-a extins). Am început cu staţia 1 Mai, capătul de linie din zona Chibrit. Am făcut si testele ca metrourile IVA să încapă pe linie şi să nu existe o distanţă foarte mare între peron şi tren iar momentan mă gândesc să pun şi accesoriile mărunte cum ar fi ceasurile, plăcuţele cu direcţia în care merge metroul, etc. Mai jos puteţi vedea câteva imagini cu o ramă IVA aflată în staţie şi care se pregăteşte să pornească pe direcţia Basarab (coresp.M1) – Gara de Nord 2.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
150 Comments more...


Game Review : Quake 1 (1996)

by admin on Jun.22, 2009, under Games

q
Photobucket

Mai sus Quake 1 portat pe telefoanele cu Symbian S60v3.

Un alt FPS din categoria “oldies but goldies” creeat de id Software pe data de Iunie 22, 1996. Acesta este ultimul joc al lui Romero in cadrul id Software, el plecand la Ion Storm.
Actiunea jocului se petrece pe planeta Terra iar protagonistul este un soldat fara nume care are ca misiune salvarea Pamantului de hoardele de monstrii trimise de Shub-Niggurath pe care il veti intalni in cadrul ultimului nivel.
Design-ul este acelasi : pentagrame si multi zombie (stilul lui John Romero), unul din powerup-urile disponibile fiind Pentagram of Protection care il face pe jucator invicibil si ii ofera 666 la armura, in plus privirea acestuia devine demonica.
Recomand sa-l jucati la modul Medium daca doriti sa aveti parte de actiune (asta daca inca nu ati jucat acest joc d’ohhh) si spor la ucis monstrii.
Nota mea acordata jocului : 8/10

144 Comments more...

Doom II : Hell on Earth (1994)

by admin on Jun.21, 2009, under Games

Doom2

Lansat pe 30 Septembrie 1994 de catre ID Software, Doom II este unul din cele mai bune FPS-uri care au existat vreodata si ramane pentru colectionari un “must have” obligatoriu.
Zilele astea ma jucam si eu pe N.Gage (ca am vandut PSP-ul) Doom 1 si l-am terminat asa ca a venit la rand Doom 2 pentru reterminare.
Ce pot spune : grafica este nasoala rau dar la vremea respectiva in 1994 era super. Monstrii vor aparea din nou din belsug avand in vedere ca de obicei joc la nivelul de dificultate Hurt Me Plenty si multe altele. Decorurile sunt facute de John Romero asa ca pentagramele si craniile vor fi si ele din belsug.
Voi reveni pe parcurs cu gameplay de pe consola-telefon N.Gage.
Nota mea pentru acest joc este 8.5/10

161 Comments more...

Ce frumoasă e viaţa mea

by admin on Jun.11, 2009, under Games

Într-adevăr pot spune că sunt foarte bucuros şi am şi dovezile clare ale acestei explozii de bucurie :

- ieri am fost cu maşina la facultate, taxa de intrare s-a triplat
- afară e foarte cald
- trebuie să găsesc o temă pentru proiectul de stat de anul viitor
- îi duceam lipsa sinuzitei, se pare că ascultările mele au luat sfârşit, de o lună am nasul înfundat şi nu pot respira pe nas
- ieri când am dat examen am luat 10 (ăsta cred că e singurul lucru bun)
- când m-am întors acasă de la facultate am căutat timp de o oră loc de parcare şi tot n-am găsit unul mai aproape de casă
- am probleme cu vasul de expansiune de la maşină, yeeeey încă o cheltuială pe cap
- sunt plictisit (plictiseala te omoară să ştii)
- nu mă mai suport

136 Comments more...

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.